Kosmetisk tatuering

KOSMETISK TATUERING

 

KOSMETISK TATUERING

LÄPPAR

 

ÖGONBRYN

 

EYELINER

 

FRÄKNAR

 

PRISER

 

LÄPPAR

ÖGONBRYN

EYELINER

FRÄKNAR

PRISER

Lynn är utbildad undersköterska och har erfarenhet från olika kliniker på större sjukhus, bland annat akutsjukvård, intensivvårdsavdelning och hjärtavdelning. Efter att ha arbetat ett antal år inom demenssjukvård i privat sektor valde hon att sadla om och börja studera igen, och år 2017 tar hon examen som medicinsk sekreterare från Frans Schartaus Handelsinstitut.

 

Lynns karriär inom kosmetisk tatuering började med en utbildning till permanent makeup artist vid högt ansedda Victoria Grepo-akademin, där hon blev certifierad år 2016. Lynn gör ögonbryn med både maskin och microblading, samt eyeliner, lipliner, fräknar och många andra typer av kosmetisk (och medicinsk) tatuering. Lynn är medlem i SHSF (Svenska Hälso- och skönhetsterapeuters förbund) och innehar behandlings- och ansvarsförsäkring.

 

Tidsbokning: lynn@platinumcosmetics.se

LÄPPAR

Definierade läpplinjer eller helt färgade läppar? Valet är ditt! Lipliner kan göras både tunn och tjock, och jag arbetar med dermograf, en speciell tatueringsmaskin för kosmetisk tatuering, för att forma och definiera din läppform. Jag kan korrigera mindre asymmetrier i läpparna och skapa en viss förstorande effekt. Kanske saknar läpparna amorbågar? Detta går att åtgärda med läpptatuering.

 

Vi kommer tillsammans att mäta och rita upp formen på dina läppar, och vi korrigerar formen tills du är helt nöjd. Därefter lägger jag på bedövningskräm och sedan påbörjas behandlingen. Mer bedövning kan appliceras under behandlingens gång.

 

Observera att färgen kan upplevas som skarp och mörk inledningsvis, men mycket av färgen kommer att försvinna under läkningen. Därför är ett eller flera återbesök för touch up inom 4-8 veckor nödvändigt för bästa resultat. Jag har många pigment att välja på, och alla färger går att blanda med varandra för att få just den färg du vill ha. Självklart hjälper jag dig att välja en bra färg!

 

Återbesök ingår i priset.

LÄPPAR

 

ÖGONBRYN

 

ÖGONBRYN

Ögonbrynen gör väldigt mycket för ansiktet, och både form och färg påverkar ansiktets helhet. Det finns många anledningar till att tatuera ögonbrynen. Det kan vara så att ögonbrynen är naturligt tunna och ljusa, eller så har de blivit hårt plockade genom åren och därför tappat sin naturliga form. Eller kanske har man en äldre ögonbrynstatuering som man inte är nöjd med. Oavsett anledning så är modern ögonbrynstatuering ett mycket bra val för att förstärka och definiera ansiktets drag. Glöm äldre tiders grå-gröna ögonbrynstatueringar! Dagens pigment och tatueringsmetoder är mycket säkra och skonsamma, och resultatet blir mycket naturligt.

 

Innan behandlingen kommer jag att mäta och rita upp formen på dina ögonbryn, och vi kommer tillsammans att noga gå igenom och korrigera formen tills du är helt nöjd. Därefter lägger jag bedövningskräm och sedan påbörjas behandlingen. Under behandlingens gång kan mer bedövning appliceras vid behov.

 

Jag arbetar med två tekniker, beroende på vilket resultat kunden är ute efter. Den ena metoden är känd som microblading, vilket betyder att jag använder en manuell bladpenna för att skapa naturliga strån för att fylla ögonbrynens form. Jag väljer pigment efter kundens hudton och önskad effekt. Alla mina pigment är fria från tungmetaller och giftiga ämnen och är speciellt anpassade för just kosmetisk tatuering.

 

För att skapa en mer sminkad effekt, eller om kunden vill ha pigment i blonda nyanser, använder jag mig av en dermograf, det vill säga en speciell tatueringsmaskin för kosmetisk tatuering. Med dermografen kan jag skapa en skuggningseffekt i ögonbrynen och förstärka formen ytterligare. Det går utmärkt att kombinera de båda metoderna för att skapa just dina drömögonbryn!

 

Ett återbesök för touch up är nödvändigt efter 4-8 veckor. Detta återbesök ingår i priset.

EYELINER

Visst vore det skönt att slippa sminka sig på morgonen? Med permanent eyeliner slipper du ett moment i morgonrutinen! Eyelinern kan göras tjockare eller tunnare, dock rekommenderar jag inte att göra en markerad, lång vinge då huden kommer att förändras med åldern och det är svårt att förutse hur hudens förändringar kommer att påverka tatueringens utseende. Jag använder en dermograf, en speciell tatueringsmaskin för kosmetisk tatuering för att göra eyeliner, vilket kan appliceras både på övre och nedre ögonlocket, allt efter dina önskemål. Innan behandlingen påbörjas applicerar jag en bedövningskräm speciellt framtagen för området kring ögonen. Mer bedövning kan appliceras under behandlingens gång vid behov.

 

För ett diskret resultat kan endast fransrötterna förstärkas med eyeliner. Detta framhäver ögonfransarnas längd och definierar ögat på ett naturligt sätt.

 

Ett återbesök ingår i priset.

EYELINER

 

FRÄKNAR

 

FRÄKNAR

Sommarfräknar året runt! Har du egna fräknar som du vill förstärka, eller saknar du fräknar men vill ha dem? Med dermografen, en speciell tatueringsmaskin för kosmetisk tatuering, och naturliga pigment kan jag skapa fräknar precis där du vill ha dem. Resultatet blir mycket naturligt och pigmenten smälter fint in i huden.

PRISLISTA

 

KONSULTATION/ALLERGITEST:……………………………………………300 kr
ÖGONBRYN MICROBLADING:……………………………………………*4.000 kr
ÖGONBRYN MICROBLADING/SMINKAD EFFEKT:…..…………..….*4.000 kr
EYELINER: …………………………………………………………..*3.000 kr
PIGMENTERING LÄPPAR:…………………………………………….*4.000 kr
FRÄKNAR:………………………………………………………………….**2.500 kr
SKÖNHETSFLÄCK:…………………………………………………………….800 kr
SKALPTATUERING: ………………………………………………..från 5.000 kr

*I PRISET INGÅR 1 ÅTERBESÖK INOM 4-8 VECKOR
** 50% rabatt per extra påfyllnad inom 12 månader.

EXTRA ÅTERBESÖK INOM 6 MÅNADER DEBITERAS MED 50% AV ORDINARIE PRIS PÅ RESPEKTIVE BEHANDLING, UNDER FÖRUTSÄTTNING ATT DEN FORM SOM SKAPATS VID TIDIGARE BEHANDLING FORTFARANDE FINNS KVAR. I ANNAT FALL DEBITERAS FULL BETALNING FÖR NY BEHANDLING.

Observera att du måste boka en konsultationstid innan behandling om du har äldre kosmetisk tatuering från annan utövare. Detta för att jag ska kunna avgöra om det är möjligt att utföra behandlingen med ett gott resultat. I dessa fall dras kostnaden för konsultationstiden av på priset för bokad behandling om bokning sker i samband med konsultationen.